نحوه اجرای زیرسازی چمن مصنوعی

چمن مصنوعی کفپوشی شبیه موکت است که به راحتی در هر مکانی قابل استفاده است و نصب آن نیز براساس سلیقه مشتری چندان دشوار نیست. اما آنچه در مراحل آموزش نصب چمن مصنوعی از اهمیت ویژه ای برخوردار است نحوه اجرای زیرسازی چمن مصنوعی است.

مراحل زیرسازی چمن مصنوعی

  • گود برداری زمین
  • لایه برداری و رول کردن لایه های اساسی به صورت ژئونساجی
  • پهن کردن رول های چمن مصنوعی
  • برش خطوط مشخص شده
  • فشار بر روی درزهای موجود

انواع زیرسازی

به صورت کلی دو نوع زیرسازی در نصب چمن مصنوعی وجود دارد. زیرسازی سخت یا استحکام یافته(Bound) و یا زیرسازی غیرسخت(Unbound).

زیرسازی سخت یا استحکام یافته(Bound)

در زیرسازی‌های سخت از بتون، آسفالت، کاشی، موزائیک، سرامیک و یا هر سطح سخت دیگر به کار می رود که به راحتی می‌توان چمن مصنوعی را بر روی آنها نصب کرد. در واقع در این نوع زیرسازی سطح رویی زیرسازی با آسفالت یا بتن مستحکم می شود و در زمین چمن مصنوعی با توجه به نوع، ابعاد زمین و دیگر پارامترهای محیطی، طراحی خاص خود را دارد.

زیرسازی غیرسخت(Unbound)

زیرسازی غیر سخت با توجه به مصالح قابل دسترس پیاده سازی می شوند. در سطوع غیرسخت، مانند باغچه‌ها ابتدا باید زمین عاری از علوفه و سایر گیاهان شود. سپس از شن و ماسه‌های دانه‌بندی شده استفاده کرده و پس از ریختن شن و ماسه‌های دانه بندی شده در زمین، محل نصب باید کوبیده شود. سپس در لایه زیر چمن مصنوعی یک لایه ۲۵۰ گرمی ژئوتکسایل انداخت و چمن را نصب کرد. می توان در نصب این نوع زیرسازی از میخهای بلند استفاده کرد.

زیرسازی غیرسخت در نصب پروژه های چمن مصنوعی قیمت پایینی دارد و اما محدودیت هایی مثل محدودیت در تردد ماشین آلات سنگین روی چمن دارد. همچنین امکان موج برداشتن زمین چمن مصنوعی در طولانی مدت وجود دارد به همین دلیل این روش برای پروژه های بزرگ و با اهمیت توصیه نمی شود.


پشتیبانی
  • چنانچه سوال یا اشکالی در مورد این مطلب دارید، همکاران ما 24 ساعته پاسخگوی شما هستند. تماس از خط ثابت با شماره: 9099070345
مشخصات و اطلاعات فایل
باکس دانلود